Friday, May 8, 2009

TQ beb Korang!!




hari berlalu dgn cepat...masa mula2 nk tggu 1st paper exam aku,rs lama sangatt..smpaii ar habis aku rs btul2 bebas n rileks skrg..sepanjang minggu examn sem akhir aku ni..banyak yg mngubah aku n mnyedarkan aku dr kesedaran korg..org2 di sekelilingg aku n juga persekitaran aku...aku rs banyak2 sem yg pling best sem last aku ni kot..aku buat yang terbaikk semni..spanjang sem2 yg lps xpnh aku rs sem yang aku balun btul2 n buat yg terbaik dalam idupp aku..n juga ada gak hamba2 ALLAH yang telah di kurniakan pada aku supaya aku x mudah jatuh,x bertenaga, x mudahvputus asa n tanggung mslh sorg2..aku rs btul2 terharu dgn hamba2 Allah ini yg banyak beri akuu smgt..so aku story sorg2 hamba Allah ini...

hamba Allah 1st:-

dia ni banyakk beri smgt pada aku..start dari test lg..dia ckp kt aku,kita jgn pdulikan org nk ckp pe tntg aku..yg pnting kita..n then dia ckp kt aku kaloo org lain leh bt napew aku xleh buat..pastuu dr situu aku dpt byk smgtt dpd dia..aku pun bangkitt dr segalanya..dia suh aku jgn lp bt solat byk2 N segla kebaiikan..tq aku ucapkann pd si dia ni..aku ada smgt sbb dia..DIA IBARAT TLG BLKG AKU SLAIN FAMILY AKU mybe 1 arii aku akn bgth korg sapew dia ni..hahahha..jeng2 biarlah rhsia..TQ YEEE..KO YANG TERBAIK..

hamba Allah 2nd:-

aku respect sm dia..cozzz sbb cara dia n semangat dia tu..aku start mula berkwn ngn dia start sem last aku..banyak input2 n kata2 pmbakarr smgt dia pd aku...yang pnting dia kata SEMANGAT msti ada..aku setiap ble bt je sesuatu kerja aku akn ckp kt diri aku yg pnting smgt msti ada..dia ni byk gak tlg aku..rmai tahu mmg dia pndai..tapi aku berkwn ngn dia bkn sbb dia pndaii tapii disebabkan budi n perlakuan dia yang baik..selesa beb kwn ngn dia..kwn mcm ni ler yg aku cari..sng sm sng..ssh sm ssh n xde yg hipokrit..slama ni aku byk jmpa kwn yg sng sm sng tapi kalo ssh haramm kalo da ngn aku n smua nyer hipokrit..xleh pcy..well tq beb pd si dia ni..n then 1 yg aku kagum ngn dia sbb dia rajin kjutkan aku smbhyg subuh..sjk dr tu aku mula rjin smbhyg sbuh wlaupun berada kt umh..tq bro sgt2..tq sgt...ko py budi akn ku kenang..




SO dari situ aku bt terbaik demi ibubapa aku n dorongan hamba2 Allah ni..korg mmg yang terbaikk..start dpd situ aku jd diri aku yg sebenarnya..aku x hirauu org lain..wlaupun slama ni aku kne jaga ati,kne bt baik n berbudi kpada org sekeliling aku walhal diorg x pnhh nk bt tu demi aku soo aku skrg akn pntingkan demi diri aku supaya aku x dipijakk.n aku akn pntingkan family aku n org2 yg btul2 baik ngn aku n berbudi ngn aku,hakzzz..segala kata2 dlm isi ati aku dh aku luahkan kt sini..so sapew2 yg terbaca ke,phm2 sdh..



LAYAN SUDAH!!

1 comment:

eLiDa said...

assalammua'laikum? zaniiiiiiiiii...
sah sah dak nih tarak kn dlm senarai 2..ekekekeke...gurau jew..paper pn...jgn igt da abih dip 2 lege..lum laei 2 beb...skang nih r permulaan yg sebenar2 nyer..jgn igt kawin lg..igt blajar...bilew da de kerjaya..xyah carik, dorg dtg sniri. pelajaran 2 nombor 1 skangnih.slt jgn tngal.paper pn result yg bakal kua nnt..time jer ngan redha...sbb masih ader jln n perjuangan lum slesai.ggl skang bkn bererti ggl selama2 nya.isyaAllah. KAK IDA NK TGK ADIK KAK IDA YG DE LESUNG PIPIT NIH JD AKAUNTAN N KEJE KAT ANM KAT CNIH TAU... IGT 2!! bachelor 2thn jer kn.. :-) ...JGN MAIN2 DA..ok gua chaw lu beb