Sunday, March 6, 2011

JUALAN kOmik-kOmik..

LOVE COMICS

A.C.C. NATION COMICS

ACTION COMICS
SCARY COMICS
OTHERS

hai korang..selamat malam beb..tiba2 aku nak share ngn korang hobby aku..so de ms tadi aku ambil pic komik-komik yang aku kumpul...Actually sebelum ni 1 kotak..banyak...but anak2 buah aku balik kg diaorg pinjam,ada gak yang ambil terus..aku pun tak kisah..dah banyak sangat..bagi jelah..ha3..ni yang still lg tertinggal..Rasa nak jual je komik2 ni..anybody nak beli dari aku..Jual murah2 je..heheh..yang peminat komik ler..call me k..hu3



komik-komik yang still lagi ada!

Wednesday, March 2, 2011

SEMOGA ROH AATHIRAH BASHIRAH DI CUCURI RAHMAT...

Hari ini dalam kelas arab aku tiba-tiba aku dapat 1 mesej dari member chat rum aku a.k.a Aima Munirah. "ZAN BABY AATHIRAH MENINGGAL KE" Selepas aku baca je mesej tu, terus aku terkejut dan tergamam. Mesej tu berkenaan tentang berita kematian anak salah satu kawan baik kami semua di dalam chat rum. Mula-mula macam tak percaya, aku terus on9 dalam kelas untuk dapatkan kepastian.Memang sahih tentang kematian anak salah sorg member chat rum aku bila aku tengok dekat wall dia ramai yang anta mesej ucapan takziah.


 takziah diucapkan atas pemergian anak tercinta. Semoga roh

 Aathirah Bashirah di cucuri rahmat. Setiap yang hidup pasti

 kembali jua ke ALLAH S.WT. Diharapkan kamu berdua 

 kuat menhadapi dugaan ini.Setiap apa yang berlaku

 ada hikmah di sebaliknya. Marilah kita semua rakan-rakan

 sedekah AL-FATIHAH kepada roh si mati..Amin.."






Tuesday, March 1, 2011

EpPy BesDay EN SALIH@SALLEH a.k.a ABAH!

28hb februari 2011 hari lahir my dad..SO genap umo ayahanda beta 63tahun..Terima kasih ye abah kerana membesarkan anak-anak abah sekalian!!!hahaha...THANX ABAH!SELAMAT HARI JADI ABAH!!SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI!!I LOVE U DAD..cewah! hahaha..


"BAPA TERBAIK DI DUNIA ADALAH EN SALIH@SALLEH KASMURI"

MAtO bEsO


Baru-baru ni aku de perasan 1 video dari Heliza..Pehhh..napew dia terlalu comil...Mata dia sangat2 buat aku tertarik ar..dengan gaya comil2 gedix dia..Anyway, alangkah indahnya kalo dapat awek camni..So gurlz yg kt luar yg ada biji mata beso..Leh tak kalo aku nak kenal...hahahaha..xleh blah..so enjoy this video k..

GUd Bye FEbRuaRY WELcoMe MaRch

hai kawan-kawan..hahahaha...peh..dah lama aku tak updated aku punya blog ni..actually aku bukannya kaki blogger sangat..kalo aku rajin dan ada mood nak update so aku update ler..ni tiba-tiba je ada mud igt nak layan jap blog aku ni!!Pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2011 rupanya dan dah masuk awal bulan Mac. Semakin lama semakin meningkat ketuaan aku ler korang..hahahaha..Actually banyak story yang aku nak share dengan korang semua. Disebabkan aku excited tengok blog2 member2 aku cam blog coziemjuliet blog,cintaqasehsayang blog,tazpunye blog n yang lain2..tiba2 nak gak update blog aku yg dah lama bersawang..ha3..Tapi pasni nak kena cat balik blog aku.Tengok semua blog design dah smart2,tapi aku punya zaman tok kadok punya..wkakakaka..KEPADA MEMBER-MEMBER YANG SURUH AKU FOLLOW BLOG KORANG PASNI AKU FOLLOW K DISEBABKAN SEBELUM NI AKU DA ABAIKAN BLOG AKU NI, TUPASAL TAK FOLLOW2 KORANG..HA3..SAY WELCOME BACK TO BUDAKMAHZAN BLOG!!