Tuesday, May 19, 2009

Si DiA..

sebenarnya aku minat mengarang lirik..melambakk lirik2 aku dh karang..aku igt nak je post kt sini coz xde tmpat nk jdkan dia btul2 lagu..kalo korg yg reti2 muzik ni,kalo rajinn try ar bt muzik tuk lirik2 lagu aku..segala sumbangan korg aku btul2 hargai beb..nak gak lirik lagu aku ada org nyanyi..aku leh je nyanyi tapi xtahu jnis muzik aku nk mainkan..x expert ar...so lagu bawah ni aku bt tahun 2008 ms aku terigt alam sekolah menengah aku...ni pasal diri aku gak n mmber2 aku gak..pengalaman tu aku msukkan dalam lirik lagu ni ahakzz..

Si DiA...
teringat saat di bangku sekolah..
pabila aku didalam kelas..
mataku melihat si dia..
duduk tekun ayu di depanku..
.
inginku menyapa si dia..
tapi kelu lidah tuk berbicara..
hanya mampu beri senyuman pada ..
si dia..
.
bermula ketika itu..
irama & lagu menjadi 1..
diriku seringkali teringat si dia..
dan ku mengharapkan balasan..
sebalik senyuman ku ini..
adakah perasaan ini dinamakn cinta?.. ( korus 2x )
.
aku akui cemburu..
pabila si dia seringkali bersama pacarnya..
ku hilang arah melihat si dia...
merenung matanya..
.
kini kita meningkat dewasa..
aku dengan hidupku si dia dengan hidupnya..
tapi ku berharap suatu hari..
si dia membalas senyumanku..
oh si dia...
si dia..ooooo
ku tunggu......
.
* aku xde copy mane2 k..ini idea ikhlas kuar dr kpala otak aku sndiri n dari hati aku sndiri..nnti aku postkan lagi lirik2 aku..lagu ni kalo leh nak muzik sempoi je..hu3...

5 comments:

tazz said...

mane boleh. 'si dia' ayat aku. aku je bleh pakai. huhu

MaHzAN said...

adesss..kang aku pnmpoo gakk minah ni..dia igt dia je ke sorg..wkkakaka

tazz said...

sampai hati nak tmpar aku kan? aku repot jabatan agame mintak fasakh. haha

MaHzAN said...

adessss....minah ni..fasakh celah mne lak..wkakakak

tazz said...

celah bedah. wakaka.