Friday, July 3, 2009

SiLa VoTe SaYa!!! hahaha...











korang antara dua ekor mamat ni mane yg serupa ngn aku..sila vote..wkakaka..eleh taz suka mamat japanzz je..mamat melayu xnkminat lak..wkakakaka..






SILA VOTE..AJUNDI SAYA...WKAKKAAKA..

Thursday, July 2, 2009

SEkEjaP JE maSa BerLAlu..


bila aku tengok gmbr ni balik rasa teringat lak kenangan aku ngn senior2 aku n rumate aku..dah lama x jumpa diorg ar beb..rasa rindu pn ada..wkakakaka..xleh blah nk main2 rindu lak..mamat2 ni semua ar banyak tolong aku sepanjang kt kolej,daripada aku kuno smpai ar xjadi kuno..hahahaha..after diorg dh smbg degree kt tmpat msing2 aku dh x jmpa diorg,msj pn kdg2..apa pn korg the best ar..skjp je masa berlalu..btul gak ckp salah sorg senior aku ni,"pejam celik pejam celik dh habis kolam.."hahahaha


dari KiRi:


siByE, kOLaM(aku), KaLoI, Mus n CHeMiR

perASAAN aku...


risau..risau..cuak..cuak..berdebar..berdebar..n xde semangat,xde semangat ....



pehal aku rs smua benda2 ni smua sejak akhir2 ni..adesss..YA ALLAH berkati hambamu ini..aminnnnn
kwn2 pasni aku dh krg update blog aku coz 4hb ni aku dh dftr msuk smbung dgree kt uitm..so pe2 hal aku try update sdaya yg mmpu..tq slama ni support blog aku..zasssss...