Monday, March 30, 2009

SeM LaSt bAnYaK DuGaAn n TaKuT!!!!


sorry kepada semua dak2 yang singgah n msuk ke dalam blog aku dgn tiada cite2 yang baru dari blog aku beb..sebenarnya aku mmg terlalu buzy n ada hal2 yang banyak aku nak buat beb..so skrg ni aku de masa terluang xde kje nk buat dalam lab kuliah aku ni..huhuhuh..so aku nk cite kt korg 1 benda..sekarang ni aku dah nak last sem so makin banyak ar assigment2 n test2 serta kje2 yang harus aku buat..semakin lama semakin risau aku ngn study ni..lg2 sem last so aku xnak ar jd pe2 pd sem last aku ni..kalo leh aku nk grad on time beb...risau sangat2..smpai siang mlm aku gelisah n takut, lagi2 nak final exam yang akan bermula pada 23hb april paper 1st aku...uwaaaaaaaaaaaaa..lagi berapa mggu je ni...aku xde confident skrg...tapi xpe, makayah aku, n kwn2 aku byk yg membakar semangat pada aku..biarlah org nak ckp pe2 tntg aku bt ms ni..yang pnting skrg aku nk fokus psl study aku..bknnya aku hidup ngn diorg pun..so aku harap korg yang kt luar yg singgah2 baca blog aku rjin2 ar doakan aku..tq banyak2 yang de doakan tuk kejayaan aku..yang penting pecaya pada diri..semangat..pkir positif n kalo de rzki aku psti xkn lari punya..tapi paling pnting Allah s.w.t xkan ku lupakan serta restu ibubapa aku..
sorry ar aku emosi skit dlm ni,hahahaha,bagi lepaskan perasaan takut n tensen aku..huhuhu..

ok ler pe2 hal kita LAYAN SUDAH......