Saturday, July 26, 2008

KaMI jUMpa AkhIRNYA...


sabtu yg lepas aku pi trn kL Untuk jmpa dak2 chat aku..kitaorg plan jmpa kt mid valley..time tu ati aku berdebar2 nk jmpa diorg ni beb coz phm2 ar xpnh jumpa diorg sblm ni itupun kitaorg cam video sama2 ms chatting..Aku tggu ar kt atas skali kt food jucntion..MUla2 yg dtg aku py darling2 dlm room fs chat aku iaitu cik SAKURA..wkakaka..dia bw kwn dia dtg skali..mula2 dia x cam aku lps aku lmbai tgn kt dia baru ar kitaorg kenal2kan diri..keh2...time tu malu aku xth nk ckp pe tapi aku bt2 byk ckp ngn dia..jgn gelabah,rilek2 ar...wkakaka..LPS AKU AJAK DIORG MKN...kitaorg pn mkn smbil bual2..pada ms yg sm pn aku gah tggu sorg lg minah chat aku ni..nama dia ANIA dlm room...gah2 mkn tiba2 kne sergah ngn dia lak..aku pn terkejut ar cmne dia leh cam lak kitaorg.wkakakakaka..terkejut aku...so kitaorg pn mkn sm2 smua...bual2,gelak2 n ketawa2...best gak dak2 ni..diorg sporting gle...sm kpala ngn aku...tapi sedih gak de sorg lagi yg aku nk jmpa xdpt trn..keh2..xpe ar xde rzki kot..tapi pe2 hal sronok gle time tu,1 st time jmpa dak2 chatting aku..anyway kitaorg decide nk jmpa lg...sblm cik ANIA kita nk balik oversea smula coz dia study kt luar negara ambil medicc tu..huhuuh...manakala si cik sakura lak study kt maktab..tapi pe2 hal AKU LAYAN SUDAH.....HUHHUHUHU

mY cHaTTIng fREnZX..
















SARJEN, EJAM, BRO KAY,DJ BEE,ANIA,KAK IDA,KAK SALL,SAKURA,KAK ZAI,KAK NOR,LOCAL,PAYSAL,ANIEY,MANZZZ,CYBORG,KAMEN.GURLZ,CHI,ELLE,ALZ,TMA,MOHD,DEB,
MIKE,ADD,SANDY......N LAIN2....


















aMpuNkan DaKU....


WANNA SAY "SORRY" terutamanya untuk seseorAnG yG aKU DH sAkiTKAN ATI DIA sELAmA INI dGN CARA X SENGAjA...SORRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYY....!!!!!!

Saturday, July 5, 2008

APA ITU CINTA ea???






APA ITU CINTA??


kdg2 aku terpikir gak apa maksud sebenar perkataan tu..msti korg igt aku ni "MAMAT JIWANG"..huhuhu..ok ar sblm aku story lbih byk lagi aku nk ty korg..korg ni berhati jiwang ke or romantis.??.Kalo korg ckp krg ni bkn jnis yg jiwang n hati kapak..aku rs baik xpyh nk poyo ar..dlm dunia ni semua akan bertemu psgn masing2 tapi kita xth bila??..Psgn suami isteri hari ni pn sblm diorg kawen msti diorg akan jatuh cinta n mybe diorg akan jatuh cinta bila dh kawen..So dr situ kta dpt lihat hati yg kita aggap kapak n bkn romantis tu, korg silap sbnrnya..Ok ar aku xnk ar cite byk2 so korg pndai2 ar fkir.. masing2 dh beso n msti ar dh pndai berfikir bila korg bc blog aku..so openminded skit beb jgn nk duk bwh tmpurung je..


Aku teruskan ar aku py story,aku ni mmg rs nk bercinta itu mmg aku berterus terang..Pernah dulu aku berkapel2 kate org tapi dulu aku lum hAbis matang lagi thats y aku py kapel2 tu xthn lm..Sejak dari situ aku dh mls nk pkir psl awek2 ni..Byk beb kne kuar duit n rs cm terkongkong lak..Korg yg kapel mmg xpasan sbb korg rs enjoy je tapi cb korg pkirkanlah balik dh bp byk korg bazirkan duit..Aku just bgth je..Dh lm gak ar aku single mingle kate org ar..dh hampir 3thn ar..MUla2 mmg aku rs happy tapi bila sorg2 ni..ye ar xde ar kita nk bebankan kpala otak ni psl pkr2 yg kecik2 ni..Kdg2 aku rs kesian lak tgk mmbr2 aku yg de mslh ngn diorg py awek n then mcm2 perangai gak aku tgk dak2 yg kapel n..Dari situ aku bljr ar erti sesebuah khidupan alam remaja ni...Rs jeles pn de gak bila aku tgk mmbr2 aku ni kuar sm2 ngn awek diorg,spent time ngn awek diorg gak tapi aku slalu bt bodoh je n mls nk th hal2 ni..


So skrg aku dh mula rs kesunyian lak wlaupun de mmbr2 n family aku tapi rs lainlak..mybe aku dh mningkat dewasa kot n dh sedia kot nk pkir hal2 cinta ni..Ade 1 bab,sng cite aku de jatuh ati ngn sseorg ar..so aku xnk ar bongkarkan identiti dia kt sini.Lg pn aku rs mmg aku xde jdh leh kapel ngn dak tu..Itu yg aku rs kot..Tapi mmbr2 aku asyik je perli kt aku..diorg kate try ar..blum cuba blum th..Tapi aku bkn jnis yg suka rmpas2 hak org ni,thats y aku jauh2kan diri...

Arrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....Geram lak aku nnk pkirkan hal ni...Xpe ar bt ms ni aku sedia menanti n terus menanti..Bila aku dh jmpa yg btul2 py aku trima dgn hati yg terbuka..bkn kerana aku terpaksa k or terdesak..So untuk gurlz yg akan bakal masuk dlm kehidupan aku nnti, aku bgth yg dia org yg paling bertuah sbb sanggup pcykan diri aku yg lemah n sederhana ini.."AKU AKAN JADIKAN DIA SESUATU YG PALING PENTING DALAM KHIDUPAN AKU.."




"LaYaN sUdAH"