Wednesday, June 15, 2011

weyy nak sharing ni!!!!!

sorry guys...as usual mmg aku jarang update blog..kalo update mesti time ada mood atau paksaan dari member2 aku..So skrg aku dh de mood, cuti 4 bln mmg r ada ms byk nk update kt blog..nak tak nak je kan..ho3..Ada cite2 nak aku kongsi kt korg ler..macam2 r..

1st- aku de dpt tguran dari somebody about my blog..
biar aku trustrg je ea.. aku mmg xreti nak hias2 r blog aku ni sbb aku x creative n x reti r sgt..hahaha..kat sini just aku nak luahkan sumthing or share sumthing..hiasan tu x pentingkan but yg pnting isi..betul x??hahaha..sorry r kalo korg rs blog aku x sbp indah n mantop..kalo nak lepak jenguh2 lyn je..kalo xnak xpe..pi cari yg best..aku x marah ler..huhuhu

2nd- dpt tguran gak ni..diorg kata napew aku guna bahasa pasar, napaew x tulis ayat bm betul..yup..im sorry, aku x kisah owg tgur benda btull..aku accept je but trus trg aku bgth, bkn xnk tulis formal but i think better kalo tulis ayat camni..sng nak phm n org kata mesra pelanggan kan yg dtg ke sini..hahah..xleh blah..nntahlah, sng cite aku lbih selesa tulis ayat cmni untuk berinteraksi ngn org ramai..but dun wurry..aku x kan lupa bahasa ibunda ku yg formal punya..because im malay people..proud to be Malay!! ni xde unsur2 perkauman k...ha3

3rd- skrg member2 aku ramai yg de blog..ada yg kne sound sbb aku x jd follower n jenguh2 diorang punya blog..adoii...sorry ler korg..bkn aku xmo jenguh2..kdg2 aku jenguk gak..tp aku x th korg updates or x..mention je kt aku..kt fb ke..kt twitter ke uolls update blog..aku msti jenguk2 n komen py..kne igt gak kalo ada 100 follower blog aku..mkn ms aku nk jenguk2 semua..x terjenguk2 lak aku t..hahaha..pe2 hal..kalo de ms aku dtg r..dun wurry..kita kalo kaki blog msti support others blog py!!!

4th- kne sound gak ngn member aku, diorg ckp blog2 ni bkn untuk gegurl2 je ke yg buat..come on r bro..skrg zmn dh berubah, sdgkan bekas pm, dato, datin, tan sri  n smua2 leh bukak blog..x kre jntina r..skrg laki pn leh berblog2, cumaa nak xnak n cuma rajin x rajin je cam aku yg x bp rajin..aku akui beb..lek sdhhh..


so itulah pkara aku nak share kt korg..t de lg aku share ngn korang!!!!hehehehe......wait 1 things, npew aku ltk pic aku beso2 tu, bkn nak mncapap tp mmg nak korg tahu..open je blog ni..cnfirm korg akan nmpak aku n owner blog ni adalah AKUU!!!!!heheheh..kalo x suka jgn tgk pic tu..top mata, baca je yg kt bawah2 je ye..huhuhu..have a nice day..kita layanzz jee...

8 comments:

Fiffy said...

poyo!
hahaha

"pengsan aku tgk gamba gedabak lu!"

MaHzAN said...

hahahahaha....lorhh pehal lak ko nk pengsan...heheheehhe...

Deeyana Nordin said...

disebbkn dr tadi aq dok baca, asik sowie jerk... yela.. ye la.. aq maapkan k.. =)))

Mohd fadzli Tuah 313 said...

Salam,

busy majlis kawin ke? hahahah...

Hmmm.. Akhirnya, update juga ko..

Aku tengok blog ko asyik duduk ranking jauh kat bawah yang lama tak update.. huhu

Apapun, betul2... Blog ini bukan untuk perempuan pun..

Ramai pembaca lelaki je kat internet, so, xkanlah lelaki tukan baca je.. mesti ada yg jd penulis juga.. adehh..

MaHzAN said...

ayong: hahaha...lorhh..kre sblm ni x puas ati ke..keh3/..oraitt

MaHzAN said...

fadzli: hahahaha..btul r tu..bz skit bro..anywayzz..thanx coz support blog2 ni..th xpe..skrg laki or pompuan ler ber blog r..hu2...

Gadis Desa said...

maxan... folo le blog yna
gadisdesa88.blogspot.com

MaHzAN said...

dah yana..i folowwww