Wednesday, June 15, 2011

Dalam Suka Ada Duka Gak...

baru-baru ni, aku de melawat my best fwen kt kota tinggi sbb ayah dia baru meninggal dunia..so aku stay 2 ari kat umah dia. Dalam ms 2 ari, banyak gak story2 yg sedih2 dari member aku n mak dia gak...aku, apa boleh buat, hanya bg diorg gembira je..bese r, time2 camni diorg nak lpkan org yg tersayang n rapat habis, makan ms kot..lg2 pemergian yg x dirancang n tiba2 je..Mmg ralat ms arwah ayah member aku mninggal time btul2 wdding my sis ler..Kawan2 smua ajak tp aku mmg seyes xdpt time ari pengebumian tersebut..nak xnak aku ttp kne gi next day nyer sbb member py psl beb..xde hal r..jnji dia eppy..

So, di pendekkan kan cite..sepanjang aku kt sane, aku tolong member aku n mak dia kemas barang2 kt kompleks penghulu area2 kt kota tinggi..ayah member aku ni penghulu kt kota, so sgala barang2 kt komplek penghulu arwah nak kne kemas sbb pasni de org laen lak ganti n ramai orang2 bgth arwah mmg seorang yang baek serta semua org suka...alhamdulillahh..n pd ms yg sama gak, aku tlg member aku kms umah dia beb, sbb umah dia baru2 ni kne bnjir so barang2 smua ltk kt ats umah lum berkemas lg..so untuk blas js dia n mak dia bg aku stay kt umah, aku pn tlg kms gak..


n after tu..de gak member pompuan aku dtg umah member aku ni..melawat gak..so, kitaorg decide untuk pi waterfall, lg pn member aku ni de gak yg ajak..so, xdehal r..kwn py psl aku follow je..jnji dia eppy je...so ke esokkan arinyer kitaorg pi waterfalls..yezza...














jutaan terima kasih sangat2 pada remy coz bg aku stay umah ko n spent time ngn kitaorg walaupun dlm ms berkabung..hope pasni dia lg ok..tq for makcik gak yg ssh payah keperluan makanan sepanjang aku duduk kt situ.."SEMOGA ROH ARWAH DI TEMPATKAN DI KALANGAN ORANG YANG BERIMAN SERTA DI CUCURI RAHMAT!!AMIN...."

2 comments:

Shazana Hanis said...

takziah untuk remy....smga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..AMIN..

MaHzAN said...

aminnn..semoga rohnya tenang di sana!!!