Saturday, August 21, 2010

Nafsu pose aku!!!

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulilah pejam celik pejam celik bulan Ramadhan sudah pun datang. Dah 11 hari aku melakukan ibadat puasa setakat ni. Sekejap je masa berlalu korang. Start 1 ramadhan tempoh hari, sekarang dah 11 ramadhan. Hampir 2 minggu setakat ni, puasa aku full lg, alhamdulilah. baru 2 kali aku bersahur n 1 kali aku berbuka ngn family aku. Tapi rasa tak sabar nak cuti 1minggu sblm raya pada 3hb ni, hahahahaha...Kepala otak igt nak shopping raya je..hahahah..pose lum habis lg nk pkir raya. Tapi start puasa 1 lg member2 aku kt fb dag tagged video clip raya..wkakakaka..Agaknya nak dptkan feeling raya kot. Bulan pose ni sebenarnya aku nak berjimat, tapi ssh ler beb, lagi aku gi bazar ngn member2 aku yg nafsu makan smua sgt buas!!!Aku pun mengganas buas ble smpai kt bazar.Ada je nak mkn makanan yang pelik2 kt bazar tu.Kata orang nak mencuba, tapi dh berbuka bknnya cuba smua..hahaha..nafsu, nafsu...Semua bazar aku dh nyerang. bazar cempaka, bazar peringgit, bazar semarbok, bazar kg baru n bazar lorong pandan. Alang2 skali bazar kt muar kang aku gi..hohoho..Apa2 pn aku bg nasihat kt korg jgn ikut cam aku, kelak badan binasa..sekian PIKIR2KANLAH SELAMAT BERAMAL!!!hehehehe..

No comments: