Tuesday, March 1, 2011

GUd Bye FEbRuaRY WELcoMe MaRch

hai kawan-kawan..hahahaha...peh..dah lama aku tak updated aku punya blog ni..actually aku bukannya kaki blogger sangat..kalo aku rajin dan ada mood nak update so aku update ler..ni tiba-tiba je ada mud igt nak layan jap blog aku ni!!Pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2011 rupanya dan dah masuk awal bulan Mac. Semakin lama semakin meningkat ketuaan aku ler korang..hahahaha..Actually banyak story yang aku nak share dengan korang semua. Disebabkan aku excited tengok blog2 member2 aku cam blog coziemjuliet blog,cintaqasehsayang blog,tazpunye blog n yang lain2..tiba2 nak gak update blog aku yg dah lama bersawang..ha3..Tapi pasni nak kena cat balik blog aku.Tengok semua blog design dah smart2,tapi aku punya zaman tok kadok punya..wkakakaka..KEPADA MEMBER-MEMBER YANG SURUH AKU FOLLOW BLOG KORANG PASNI AKU FOLLOW K DISEBABKAN SEBELUM NI AKU DA ABAIKAN BLOG AKU NI, TUPASAL TAK FOLLOW2 KORANG..HA3..SAY WELCOME BACK TO BUDAKMAHZAN BLOG!!

3 comments:

ms. juliet said...

ko takyah nak cozimjuliet sgt. hahahaha! aku ade 1 persoalan utk ko. kenape ko letak pic sang comel tu kat header ko? konon² ko comel mcm die la? muahahahaha~!

selamat kembali mahzani fazli! HAHAHA! ;D

MaHzAN said...

HAHAHAHA...tq ye juliet< uweekk> wkakak...actually aku suka binatang ni..sebab binatang ni sangat baik n leh dikategorikan binatang paling baik di dunia..so this animal like me..im a kind n gud person!!hahahaha

[m]i[s]$[y] said...

hahahahahaha.. glamer blog aku!
penat x ko perah otak nk fikir pswrd ko nih..?
heehehehehe.. FOLLOW AKU..!
wakakakakakaka!!